Sponsorerbjudande från Hundgymmet

SPONSORERBJUDANDE TILL MEDLEMMAR I VÄRMDÖ BRUKSHUNDKLUBB!

Som sponsor till Värmdö Brukshundklubb vill vi erbjuda alla medlemmar träningsschema med PT till ett förmånligt pris – perfekt inför kommande säsong! En stark kropp håller längre, orkar mer och minskar risken för skador.

Gör en rolig spännande resa tillsammans med din hund genom ett träningsschema. Oavsett om det gäller att komma i form efter en skada, gå ner i vikt eller komma i toppform inför tävling, har vi verktygen för att nå era mål.

Att lägga upp ett träningsschema till hunden gör att den under ett lagom och kontrollerat tempo kommer att bygga upp mer muskler och få ett bättre välbefinnande. En stark kropp minskar skaderisken och ger en bättre hållning.

Vi hjälper er att nå era mål genom ett individuellt träningsschema efter era planer och önskemål. Vi anpassar schemat efter hur er vardag ser ut idag.
Tanken med schemat är även att ni ska ha roligt ihop med hunden! Vår uppgift som PT (personlig tränare) är att, förutom att forma schemat till er, finnas där för frågor och funderingar under resans gång.

Ordinarie pris: 500kr

Klubbmedlem: 400kr

Kontakta oss på info@hundgymmet.se

Erbjudandet gäller mellan 21 Mars – 21 April.

Klubbmedlemmar har även 10% på alla produkter hos oss.