VÄRMDÖ BRUKSHUNDKLUBB

Uppdaterade medlemsvillkor

Uppdaterade medlemsvillkor

Från och med 25 maj 2018 börjar en ny dataskyddsförordning att gälla i samtliga EU-länder.

Värmdö Brukshundklubb sätter stort värde i att du som medlem ska ha inblick i hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter. Ta del av vår uppdaterade integritetspolicy där vi beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter.

Integritetspolicy för behandling av personuppgifter enligt 39 § Personuppgiftslagen Värmdö Brukshundklubb, 814000-4881

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder personliga uppgifter. Vi har ett medlemsregister, där vi antecknar följande: Namn, adress, personnummer, epostadress och medlemsnummer

Vi samlar endast in uppgifter som vi behöver för att kunna vårda vårt medlemsregister, kunna anordna kurser och tävlingar. I och med att man är medlem hos Värmdö Brukshundklubb så godkänner man att vi sparar dessa uppgifter så länge man fortsätter att vara medlem.

Efter avslutat medlemskap vilket kan ske skriftligen eller genom att betalning uteblir för kommande år sparar vi personliga uppgifter i max sex månader om inte bokföringslagen säger annat. Som medlem hos oss har du rätt att begära ett utdrag för att se vilka uppgifter vi har.

Det kan ta upp till 14 dagar att få detta, och det skickas med vanlig post. Vi är naturligtvis skyldiga att rätta felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter.

Detta görs skyndsamt efter ett påpekande. Register som vi kan komma att behöva använda för att kontrollera uppgifter om en medlem är: Statens adressregister SPAR För frågor, kontakta medlemsansvarig Susanne Konola eller kassör Inger Irénius Mölnvik

20180522 Värmdö Brukshundklubb Box 5 134 23 Gustavberg