Det här är våra samarbetspartners som stöttar oss.

arken_zoo-logo_2-lines_rgb

Arken Zoo har ett brett utbud av djurartiklar till hund, katt, smådjur, fisk och fågel. Vi sätter djuret i centrum och erbjuder därför produkter och service som vägleder dig till det som är bäst för ditt djur. Tillsammans med våra fysiska butiker kan du känna dig trygg och att ditt husdjur får det som är mest passande för just ditt husdjur. Tvivla inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring oss, våra produkter eller har förslag på förbättringar. Arken Zoo i Mölnvik skänker många fina priser till våra tävlingar.

gf

Hos Värmdö Djurklinik får Du ett proffsigt och personligt bemötande av personal med många års erfarenhet av djursjukvård.

Värmdö Djurklinik är en välutrustad klinik och erbjuder följande;

Digital röntgen, Ultraljud, Eget lab, Ögonlysning,Tandvård och digital tandröntgen

Modern operationsavdelning med avancerad övervakningsutrustning

Stort sortiment av medicinska foder och friskfoder.

Värmdö Djurklinik skänker fina priser, i form av presentkort på behandlingar, till våra tävlingar.

gd

Hundgymmet – Friskvård för hund.  Här kan din hund få massage,  laserbehandling och vibrationsträning, eller varför inte;  en egen PT – personlig tränare !
I vårt gym hittar du bl.a. balansbollar, vibrationsplatta, löpband med mera. I vårt gymkort ingår träning med instruktör.

Hundgymmet skänker fina priser, i form av presentkort på behandlingar, till våra tävlingar.

Medlemmar i Värmdö BK erhåller 10% rabatt på alla tjänster & produkter.  (ange rabattkod ”Vöbk” och skriv medlemsnummer vid kunduppgifter)

pshundbutik

PS hundbutik, som även driver hunddagis i Björknäs och Finntorp, skänker fina priser till våra tävlingar.

m

Mekonomen Akilles väg 1, här i Mölnvik, är din lokala bilverkstad och tillbehörsbutik. Kunnig och serviceinriktad personal i butiken och verkstaden. Har Du sett att dom har en avdelning för oss hundägare? Om inte, gör ett besök. Dom har allt som passar till ett aktivt hundliv med bilen i fokus.

Mekonomen skänker fina priser till våra tävlingar.

dj

Värmdös vänligaste färgbutik som har sponsrat klubben med färg och tillbehör för att återställa klubbstugan efter branden samt löpande underhåll

Medlemmar i Värmdö BK erhåller dessutom 15% rabatt mot uppvisande av medlemskort.

gg

Hos Anund kan Du få din gräsklippare servad. Anund är auktoriserad på Stiga, Partner och Briggs & Stratton. Anund utför snöröjning, gräs-  häckklippning, stubbfräsning, sten- och bergspräckning.

1

Värmdö BK´s  medlemmar tränar till reducerat pris.  Har Du orken att träna med Din hund?

Om inte, kontakta Hans Elsinga på Body Joy och glöm inte att säga att Du är medlem i Värmdö BK.

cxv

Vi bedriver kursverksamhet i samarbete med Studiefrämjandet.