MH/MT

Anmälan till MH arrangerat av Värmdö BK sker genom anmälan på SBK Tävling

Kommande MH & MT på Värmdö:

16/4  MT: http://sbktavling.se/competitions/23481

Prioriteringsordning MH Då lokalklubb är arrangör skall i första hand företräde ges för hundar: 1. Från den egna klubben oavsett ras i behov av MH för tävlande. 2. Hund oavsett ras som är i behov av MH för tävlande. Därefter hund som ska utbildas för tjänstehundsverksamhet efter uppvisande av intyg från utbildaren. 3. Hund av ras för vilken SBK har avelsansvar som är I behov av MH för registrering av avkomma.

Anmälan till MT arrangerat av Värmdö BK sker genom anälan på SBK Tävling

Prioriteringsordning MT Då lokalklubb är arrangör skall i första hand företräde ges för hundar: 1. Från den egna klubben oavsett ras i behov av MT för tävlande. 2. Hund oavsett ras som är i behov av MH för tävlande. Därefter hund som ska utbildas för tjänstehundsverksamhet efter uppvisande av intyg från utbildaren. 3. Hund av ras för vilken SBK har avelsansvar som är I behov av MT för registrering av avkomma.

Finns det platser kvar? Tyvärr kan vi inte svara på om det finns plats kvar innan anmälningstiden gått ut eftersom anmälan inte handlar om att ”först till kvarn” kommer med. När anmälningstiden gått ut tittar vi på alla anmälningar som är betalda i tid, sedan plockas 8 st ut enligt prioriteringsordningen som du ser här ovan.

Har jag kommit med? PM och återbudsbrev skickas ut via mail 2 veckor före det aktuella MT:et Innan dess kan du inte få besked om du kommit med.

Bekräftelse om mottagen anmälan lämnas via din e-mail.