VÄRMDÖ BRUKSHUNDKLUBB

Båtklubben, vår granne

Medlem i Värmdö Brukshundklubb!


Som ni kanske vet, så ligger det en båtklubb i slutet av vägen förbi klubben. Båtklubben har stora bekymmer med stölder av bla motorer, vilket nu har gjort att en bom blir uppsatt. Bommen kommer att hållas stängd från någon gång i oktober till mars/april. 


Vi, styrelsen, kommer att tillhandahålla en nyckel till bommen som gör att vi kan öppna den vid de evenemang som kräver parkering nere vid stora plan. 


Vidare vill vi även informera om att båtklubben har kameror vid sina grindar och staket som även är kopplade till en larmcentral. Larmet aktiveras om någon befinner sig nära grinden eller staketet. Larmet ska inte vara så känsligt att hund kan starta larmet, men för att vara säker så är det bra att hålla sig på avstånd från båtklubbens område. 


Utöver detta kommer även vägen ner mot stora planen att ses över för underhåll. Detta då det har framkommit att det är båtklubben själva som fått bedriva underhåll utan hjälp av varken oss eller skytteklubben, vilket inte varit helt i sin ordning. Styrelsen jobbar hårt för ett samarbete oss klubbar emellan, som på något vis måste komma överens och samverka för allas våra intressen.


Att parkera sin bil utefter vägen när bommen är stängd avråder vi ifrån då transporter måste kunna ta sig förbi! 
Vi medlemmar på hundklubben har parkering vid klubbstugan.


Vatten!
Vi har vatten från enskild brunn i stugan. Vi har under åren inte varit tillräckligt noggranna kring hur kvaliteten på vattnet varit, mer än att vi har påtalat för dem som frågat att man får dricka på egen risk. Nu har svaret på vattenprovet som lämnades in kommit och vi kan glädja oss över att vi har ett mycket bra vatten utan anmärkning! 


Mvh
Styrelsen Värmdö Brukshundklubb