TT

 

Tävlingssektorn

Vårt uppdrag är att organisera och utföra klubbens bruks- och lydnadsprov samt att utbilda funktionärer  till detta.

Tillsammans samarbetar tävlingsledare, domare och tävlingssekreterare med förberedelser inför tävlingar. Tävlingssektorn ser till att materiel för tävlingsverksamheten är tillgänglig.

Trivs du i tävlingssammanhang och vill tävla aktivt, så är det en värdefull erfarenhet att ta del av vårt arbete genom att hjälpa till som funktionär på plan. Då får du en närmare inblick i hur tävlingarna fungerar och hur momenten bedöms. Det innebär användbara kunskaper inför ett eget insteg på tävlingsbanan.

Är du intresserad av att utbilda dig till en auktoriserad funktionär är du varmt välkommen att kontakta någon av oss i sektorn.

Öppen träning på måndagar kl.18:30
På måndagskvällar har vi öppen träning för alla medlemmar som vill deltaga. Tänk på att skott kan förekomma före 19:00. Träningen sker på egen hand men en planvärd finns på plats för att hjälpa till.

Vi börjar med platsliggning, därefter öppen träning.

Platsliggning med skott kl. 18:30

Platsliggning utan skott kl. 19:00

Under semesterperioden juli/augusti har vi ingen organiserad träning men apellplanerna finns till ert förfogande.

Träningstävling
1:a helgfria måndagen i månaden, under perioden april-juni och september-november, genomför vi en träningstävling. Det finns domare och tävlingsledare på plats. Ett ypperligt tillfälle för att se hur ni ”ligger till” inför kommande tävlingar.

Anmälan sker i tråden på FB eller till tavling(@)varmdobk.se  senast 5 dagar innan tillfället. Anmälningsavgiften är 30 kronor/ekipage och betalas på plats.

Samling 18:30
Första start 19:00

Tävlingssektorn består av

Matte Johansson, sammankallande
Christer Ljunggren
Mona Nilsson
Borge Andersson
Sussie Konola
Danielle Nyby-Christensen

Mejl: tavling(@)varmdobk.se